2011 m. balandžio 19 d., antradienis

Mimomanas HUsng 30$ reg speed Part1 & Part2




3 komentarai:

  1. labai paprastai, geri aisqus komentarai. lengvai ziurisi :) kokybiskas video! o taip pries visus minraise atidarineji? ar yra pries kuriuos 3x dedi

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paprastai visada 2x, tik kartais prieš visišką kosmonautą, kuris visada callina preflop, su stipriais handais atidarau 3x ar net 4x.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Part 1:
    5.29 - v-bet deciau netoli poto, nes opo line (standartinis zuvioku line) made hand+combo draw, taip kad pakritus tokiam blank riveriui cia jis neismestu nieko su kuo kolino turno 3b, o visus savo nutsus butu sugrudes turne nes iki tol zaide strigthforward zaidima.

    Part 2:
    4.01min - turnas standar call, nes parode tendencija betint turnus kai cs`backini flopa. o kas liecia riveri tai cia jau taip buvo aisq kad jis value townina tave (strigtforward zaidejas lbj retai kada cia blockbetintu 5 ar 6) :) manau cia standart fold.
    4.32min - standart 3b / fold (nesinoretu pries toki passive zaideja sugrust su draw)
    8.05min - ant tokio bordo ir kai tokia tendencija, megstu pajungti i zaidima "bet less to win more" nes cia toks spotas jei opas turi nors ka nors dazniausiai gausi cs/push,jei ne snap fold. todel betinu maziau nej puse poto 55/60 kazkur, tokiu budu siek tiek sutaupai:)


    p.s. overall gg wp:) tik kad game labaj jau one sided :D

    AtsakytiPanaikinti